1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Sadece Güvercin Gübresiyle Yetişti, Şimdi Siparişe Yetişilmiyor

Sadece Güvercin Gübresiyle Yetişti, Şimdi Siparişe Yetişilmiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Çameli ilçesi, coğrafi işaretli ürünlerinden biri olan meşhur sırık fasulyesiyle yine adından söz ettiriyor. Tamamen organik yöntemlerle yetiştirilen ve hiçbir kimyasal gübre kullanılmadan üretilen bu özel fasulyede hasat dönemi başladı.

Gökçeyaka Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşındaki üretici Semra Şaylan, yaklaşık 10 yıldır üç dönümlük arazisinde sadece doğal kaynak suyu ve kendi yetiştirdiği güvercinlerin gübresiyle üretim yapıyor. Bu yıl da 23 Nisan’da ektiği sırık fasulyenin ilk hasadını gerçekleştirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sadece Güvercin Gübresiyle Yetişti, Şimdi Siparişe Yetişilmiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Dersim Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin