İmamoğlu çağırdı, İstanbullular Saraçhane’de buluşuyor: Dava sonucu bekleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrem İmamoğlu yargılandığı davaya ilişkin kararın açıklanacağı 16.00’da bütün İstanbulluları İBB önüne davet etti. İmamoğlu “Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İmamoğlu’nun Saraçhane çağrısını yineledi ve herkesi Saraçhane’ye gitmeye çağırdı “Bizler saat:16.00’da salonda duruşmayı izlerken örgütümüz ve İstanbulluları aynı saatte Şaraçhane’ye bekliyoruz.”

İmamoğlu’nun çağrısına bir destek de İYİ Parti lideri Meral Akşener’den geldi. Akşener araçtaki fotoğrafını paylaşıp, İmamoğlu’nun tweetini alıntıladı ve “Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz” dedi.

Türkiye İşçi Partisi tarafın yapılan açıklamada “İstanbul İl Örgütümüz halk iradesine sahip çıkmak ve dayanışmamızı göstermek için bugün 16.00’da Saraçhane’de olacak” denildi.

Metro İstanbul’dan Saraçhane buluşması hakkında yapılan açıklamada “Saraçhane’de 16.00’da gerçekleşecek buluşma sebebiyle oluşan yolcu yoğunluğu nedeniyle M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır.” duyurusu yapıldı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de “İstanbul’daki tüm Memleket Partilileri Saraçhane’ye gitmeye ve bu demokrasi mücadelesine ortak olmaya davet ediyorum.” diyerek İmamğlu’na destek verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İmamoğlu çağırdı, İstanbullular Saraçhane’de buluşuyor: Dava sonucu bekleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Dersim Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin