Dersim’de tilki ve kedi aynı kaptan besleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Dersim’in Kırkevler bölgesinde, tilkilerle kedilerin aynı yemek etrafında barış içinde buluştuğu anlar, yerel bir sakin tarafından kameraya yakalandı.

Kırkevler bölgesinde, doğanın kurallarını adeta yıkan bir olaya tanık olundu. Genellikle doğada birbirlerinden uzak duran tilkilerle kedilerin, paylaşımcı bir şekilde aynı yemek etrafında buluştuğu anlar, yerel sakin Hasan Bıra tarafından kameraya yansıdı.

Tunceli’nin merkezine yakın bir noktada bulunan Kırkevler mevkiinde, ormandan çıkıp bir evin avlusuna gelen iki tilki, bu alanda bulunan kedilerle yan yana geldi. Kedilerle tilkilerin, ev sakinlerinin dışarıya bıraktığı yiyecekleri barış içerisinde paylaştıkları bu nadir an, bölge sakinlerinin ilgisini çekti.

Tilkilerin, doğal içgüdüleri gereği genellikle diğer hayvanlara karşı dikkatli ve temkinli oldukları bilinirken, bu özel an, Tunceli’nin doğal yaşamındaki dengenin ve uyumun bir yansıması olarak değerlendirildi. Hem tilkilerin hem de kedilerin, yiyecekler etrafında herhangi bir çatışma yaşamadan, sakin bir şekilde karınlarını doyurmaları ve ardından yollarına devam etmeleri, doğanın sürprizlerle dolu olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dersim’de tilki ve kedi aynı kaptan besleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Dersim Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin