Haberler EKONOMİ 2 Bin Metrede 6 Ayda Yapılıyor, Yıllarca Dayanıyor: İsmini Duyan Bu Ne Diyor, Tadı Bağımlılık Yapıyor 2 Bin Metrede 6 Ayda Yapılıyor, Yıllarca Dayanıyor: İsmini Duyan Bu Ne Diyor, Tadı Bağımlılık Yapıyor admin tarafından yayınlandı 16 Haziran 2025, 22:31 yayınlandı 0 Beğen + - Paylaş Bu Yazıyı Paylaş veya linki kopyala Kopyala Yaklaşık 200 yıllık geçmişe sahip Aho peyniri için coğrafi işaret başvurusu yapıldı. Sadece tuz ve lorla hazırlanan ve yapımı 6 ay süren bu doğal lezzet, 2 bin metre yükseklikte yaylalarda üretiliyor ve büyükşehirlerden yoğun talep görüyor. Göz AtınSürücüler İçin Yeni Düzenleme! Karayollarındaki Hız Sınırı ve Levhalar Sil Baştan DeğişiyorBorçlular Bankalardan Eli Boş Dönüyor, Milyonlarca Kişi İçin İcra Kapıda!Okula Dönüşte Zam Yükü: En Büyük Artış Çantada 0 Mutlu 0 Üzgün 0 Sinirli 0 Şaşırmış 0 Virüslü 2 Bin Metrede 6 Ayda Yapılıyor, Yıllarca Dayanıyor: İsmini Duyan Bu Ne Diyor, Tadı Bağımlılık Yapıyor Yorum Yap Paylaş Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat. Abone Ol