Haberler EKONOMİ 2 Bin Metrede 6 Ayda Yapılıyor, Yıllarca Dayanıyor: İsmini Duyan Bu Ne Diyor, Tadı Bağımlılık Yapıyor 2 Bin Metrede 6 Ayda Yapılıyor, Yıllarca Dayanıyor: İsmini Duyan Bu Ne Diyor, Tadı Bağımlılık Yapıyor admin tarafından yayınlandı 16 Haziran 2025, 22:31 yayınlandı 0 Beğen + - Paylaş Bu Yazıyı Paylaş veya linki kopyala Kopyala Yaklaşık 200 yıllık geçmişe sahip Aho peyniri için coğrafi işaret başvurusu yapıldı. Sadece tuz ve lorla hazırlanan ve yapımı 6 ay süren bu doğal lezzet, 2 bin metre yükseklikte yaylalarda üretiliyor ve büyükşehirlerden yoğun talep görüyor. Göz AtınSelçuk Geçer: Bir Anda Füze Gibi FırlayacakMerkez Bankası Açıkladı, Yeni Maaşlar Ortaya ÇıktıAsgari Ücret ve Emekliye Ara Zam Yapılacak mı? Herkesin Merak Ettiği Soruya AK Parti’den Yanıt 0 Mutlu 0 Üzgün 0 Sinirli 0 Şaşırmış 0 Virüslü 2 Bin Metrede 6 Ayda Yapılıyor, Yıllarca Dayanıyor: İsmini Duyan Bu Ne Diyor, Tadı Bağımlılık Yapıyor Yorum Yap Paylaş Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat. Abone Ol