1. Haberler
  2. EKONOMİ
  3. Turistik Bölgede Hasat Başladı! Ata Tohumdan Üretildi, Rekor Verim Elde Edildi

Turistik Bölgede Hasat Başladı! Ata Tohumdan Üretildi, Rekor Verim Elde Edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin enginar üretiminde ilk sıralarında yer alan İzmir’in Urla, Çeşme, Seferihisar ve Karaburun ilçelerinde, coğrafi işaret tescilli sakız enginarının hasadı başladı. Baharın kendini hissettirmesiyle birlikte üretimin hızlandığı bölgelerde, enginar hem tarımsal hem ekonomik açıdan önemli bir yer tutuyor. Urla’da 44 dönümlük alanda organik enginar üretimi yapan Gökçe Erkuş Öz, “Enginarlarımızı internetten ve bahçemizden doğrudan satışa sunuyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Turistik Bölgede Hasat Başladı! Ata Tohumdan Üretildi, Rekor Verim Elde Edildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Dersim Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin